Thuis ProductenErnst gietende machine

Universele Rol Buigende Machine

Universele Rol Buigende Machine

Universal Roller Bending Machine

Productdetails:

Plaats van herkomst: Wuxi, china
Merknaam: Ronniewell
Certificering: CE, ISO, Certification of original
Modelnummer: W11XTNC-120*3200

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: To be confirmed with us
Verpakking Details: Naakte centrale verwerkingseenheid, ingepakte vervangstukken voor het geval dat
Levertijd: 30 werkdagen na beneden - betaling
Betalingscondities: 30% TT vooraf, 70% TT vóór de verzending
Levering vermogen: 10 sets per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Rolling snelheid: 4.5 m/min Certificering: CE
Verwerkt metaal: Carbon Steel Power: Hydraulische
Naam van het product: Buigmoment machine grondstof: Bladmetaal, Plaat Rolling

 

 

 

Aangepaste Middelgrote/Kleine Plaat Rolling Machine/Universele Rol Buigende Machine met Ce

 

 

 

Snel Detail:

 

 

Deze rollende machine van de 4 rolplaat is geïntroduceerde de aanpassingstechnologie van de boogbodem. De hogere rol en de bodemrol drijven rol. De macht zal planeetreductiemiddel en de tand van bovenleer overgaan en zal rol verslaan die torsie van rollende plaat zal verstrekken. De bodemrol kan zich in verticaal bewegen zodat plaat aanhaal. Twee kanten van bodemrol is zijrol en de cilinder van de hydraulische drukolie zal zich in boog bewegen. Vier rollen zullen het tunning kern het rollen dragen gebruiken. Het voordeel voedt eens zonder de hulp van hulpapparaat dat pre-buigt van twee einden van plaat, broodjescilinder en boog kan beëindigen. Ook kan het de metaalplaat controleren en vormen en de rust rechte rand is klein. Het is beter dan binnenlands ander quantivalent product. Het wordt gekenmerkt door hoog rendement, lagere energie en gemakkelijke verrichting.

 

 

 

Beschrijving:

 

 

1. Op rolapparaat

 

Op apparaat is samengesteld uit motor, planeetreductiemiddel, omhoog de zetel van het rollager, omhoog rol, dubbele rijen die kern enz. tunning die dragen.

De hydraulische motor kan de gevraagde macht van rollende plaat verstrekken. De het werkdruk is 19.5MPa.

Dubbele rijen die lagere snelheid van het kern de dragende gebruik en het zware lader tunning kern het rollen dragen tunning.

Het materiaal van omhooggaande rol is 42CrMo.Hardness na het ruwe machinaal bewerken en de onthardende behandeling is HB260~300.

De hydraulische druk van omhooggaand broodje zal in evenwicht remmen.

Universele Rol Buigende Machine

 

2, het apparaat van het Bodembroodje

 

Het apparaat van het bodembroodje is samengesteld uit hydraulische drukmotor, planeetreductiemiddel, die zetel van bodemrol, oliecilinder van bodemrol dragen, onderaan rol, dubbele stemmende kern enz. die dragen.

De hydraulische druk kan de gevraagde drijfmacht van rollende plaat verstrekken. De het werkdruk is 19.5MPa.

De oliecilinder van benedenrol zal het vastklemmen verstrekken die de wrijving voor het rollen kan verstrekken.

De dubbele rijen die kernlager tunning zullen lagere snelheid gebruiken, stemmend kern rollend lager van zware lader.

Het materiaal van benedenrol is legeringsmetaal 42CrMo.Hardness na het ruwe machinaal bewerken en de onthardende behandeling is HB260~300.

 

Universele Rol Buigende Machine

 

3, Zijrolapparaat

 

Het zijrolapparaat is samengesteld uit assistentrol, oliecilinder van zijrol, dragende zetel en tunning kern enz. die dragen.

De zij regelbare structuur is gedreven zijrollager door zuiger van oliecilinder met en boog die toenemen vallen. Gelijke om verschillende diametercilinder te rollen.

Het materiaal van zijbroodje is 42CrMo, is de Hardheid van onthardende behandeling HB260-300.

 

Universele Rol Buigende Machine

 

Het omzetapparaat is samengesteld uit omzetzetel, oliecilinder van omzet enz. De zuiger van de cilinder van de omzetolie zal worden behandeld door Te verchromen. De omzet van omzetapparaat is gemakkelijk om de plaat langs de rol te nemen.

 

 

5. Bevestiging, kader van de omzet het zijmachine en grondplaat

Het zware en betrouwbare lassenkader zal in het benedenkader installeren om de precisie en de betrouwbaarheid te verzekeren. Het vaste kader van de omzet zijmachine is Q235B-het lassendelen van de staalplaat. Het aanmaken na het lassen en het machinaal bewerken. Twee cilinders van benedenrol zullen zonder geslikte pool werken. Houd uniformiteit van het systeem dat de het werkdruk en de aanpassing geschikt zullen zijn. Het efficiënte gebied van oliecilinder is groot. Één plaats is het actieve verzegelen en het opheffen de snelheid zal aan het procesverzoek voldoen. Het is gemakkelijk om synchro van twee oliecilinder te controleren. Het is gemakkelijk om het onderhoud te herstellen en te versterken.

 

Universele Rol Buigende Machine

 

Het bodemkader is in het geheel en de machine na hulp de spanning wordt gelast die. De factor van anti-verdraait sectie is hoog met goede sterkte en starheid. Het wordt gekenmerkt door gemakkelijke installatie, geschikte verrichting, lager verzoek voor stichting en coinvent om zich te bewegen.

 

Universele Rol Buigende MachineUniversele Rol Buigende Machine

 

 

6, Hydraulische druksysteem

 

 

Algemene inleiding

Het hydraulische systeem wordt vervaardigd volgens nationale norm, de industrie standaard en redelijke regeling. Wij hebben hoog rendement overwogen en de besparingsenergie, vermindert de afval en hittebron. Het systeem is gescheiden en het verbindingspunt zal speciale verzegelende lijm gebruiken. Belemmer lekkage. Het is gemakkelijk aan onderhoud. De hydraulische drukpomp is de gebruikte pomp van de hoge drukolie, is de hydraulische drukklep gebruikt geaccumuleerd de klepsysteem van Yuci Youyan. De testende druk is 25MPa zonder lekkage. De regeling van pijpleiding is eenvoudig, minder lekkage en gemakkelijk onderhoud. Om olie vloeibare schoon te waarborgen, is het ontworpen oliefilter in oliemond van oliepomp. De drukolie van oliepomp kan in druk regelbaar systeem binnengaan. Dan door klepstuk, via het afleiden van klep aan oliecilinder.

Hydraulische druksysteem

Het hydraulische druksysteem is samengesteld uit oliepomp, kleppen, stroomverbinding en hydraulische drukdelen enz.

De hydraulische klep is gebruikte geaccumuleerde klep de regeling van pijpleiding eenvoudig en gemakkelijk is aan onderhoud en het opdragen.

Het systeem is samengesteld uit kring drie, over drukbescherming en druk regelbare kring, synchrokring, snelheidskring.

Zal de druk regelbare kring de druk van het systeemwerk door hoofdmorserijklep aanpassen. De druk van het systeemwerk is 19.5MPa.

De synchrokring is gesynchroniseerd om broodje, het toenemen en het vallen van zijbroodje te verslaan. Pas gaspedaalklep aan op en neer, inspecteer het door bewegingssensor. Houd de synchroprecisie in ±0.05mm.

De snelheidskring zal omzet controleren, zal van zijmachine herstellen en zal gaspedaalsnelheid van kring van gaspedaalklep aanpassen.

Al bescherming.

Het toenemen en het vallen van benedenrol en zijrol hebben de bescherming van de drukgrens ontworpen.

 

 

7. Elektrisch controlesysteem

 

 

Algemene inleiding

Het elektrische controlesysteem is samengesteld uit elektrisch controlekabinet, de lijst van de verrichtingscontrole. Het controlemechanisme zal in elektrisch controlekabinet installeren. Vertoning met digitale het scherm. Het is gemakkelijk te werken. De hoofd380v/50hz wisselstroom in drie stadia van het kringsgebruik. NC de controle voerde kring in zal gebruiken 24V gelijkstroom-macht. De controlekring zal 220V/50Hz AC gebruiken. Het drijven en hydraulische druk de pomppost van hoofdmotor zal de macht verstrekken. Het hoofd elektrische element zal beroemd merk in China gebruiken. Vervaardig het volgens de nationale norm en de structuur is redelijk met noodzakelijke brandkast en beschermingsmeting.

Het controlekabinet wordt in het leven geroepen al controleknoop, het wijzend op licht, geprogrammeerd aanrakingsscherm enz. Tijdens het rollen. Realiseer om de van de het werkvoorwaarde en verrichting controle te controleren.

 

 

Al bescherming

 

 

De motor zal door de relevante breker met kortsluiting van stroom en hitterelais met overbelaste bescherming beschermen.

Onderaan rol, zullen het toenemen en het vallen van zijrol de relatieve grensschakelaar als grensbescherming hebben.

De omzet en herstelt van cilinder heeft ontworpen boven en beneden grensschakelaar voor grensbescherming.

De breker van algemene macht heeft de machine van de shuntknoop. Er is de knoop van noodsituatieeinde in verrichtingslijst en omzet zijkader om de macht in ver af te snijden.

 

 

Alle koppelingen

 

 

Nadat het omzetkader wordt hersteld, kunnen het toenemen en het vallen van benedenrol en zijrol, omwenteling van boven en beneden rol gaan (inspecteer het door grensschakelaar van omzetkader.

Verontrust aanwijzing

Wanneer de hoofdmotor wordt overbelast, zal het probleem wijzende op licht informeren. Wanneer PLC in probleem is, zal het aanklagen van licht zich ook vormen.

Functie van het numerieke scherm

Het systeem van het numerieke scherm kan het het rollen proces, het numerieke overbrengen en macht van geheugen controleren. Human-computer interface is duidelijk in Chinees karakter.

Functie van echte controlecontrole

Vertoning boven en beneden beweging (Yg, Yf), het opheffen van zijrol (X) van oliecilinder in het scherm.

Functie van human-computer gesprek

Realiseer het uitgeven, revisie van de technische parameter van het het werkstuk met LCD het scherm door systeeminput.

PLC van het de industriecontrolemechanisme kan volgens twee einden positie van omhooggaande rol controleren. Waarborg de synchroprecisie. De resolutieverhouding van bewegingssensor is 0.05mm.

Het heeft de functie van automatische diagnose.

 

 

Toepassingen:

 

 

  • De structuur is betrouwbaar, coinvent onderhoud, boven en beneden beweging van bodem rol, het toenemen en het vallen van zijrol met digitale vertoning. De verrichting is nauwkeurig coinvent en controle.
  • Boven en beneden rol drijft rol. Op rol wordt bevestigd en de benedenrol kan toenemen en vallen, de staalplaat vastklemmen. Wanneer wanneer de plaat langs boven en beneden rol wordt vastgeklemd, boven en beneden broodje vrij drijft. Er zal wrijving tussen plaat en het werkrol zijn. Maak plaat bewegen me. Het toenemen en het vallen van zijrol zullen maken bend.adjust plateren het toenemen van zijrol die de gevraagde boog of de straal van kromming van ronde het werkstukken kan bereiken. De zijrol is gedreven rol wat van de wrijving tussen roloppervlakte en staalplaat afhangen. Maak tot het aandrijving. Het toenemen en het vallen zijn de gedreven cilinder van de de hydraulische drukolie van y.
  • Één eind van kader van de omzet het zijmachine wordt ontworpen één cilinder van de omzetolie. Nadat het rollen wordt gebeëindigd, zal de cilinder van de saldoolie werken. De cilinder van de omzetolie zal ook werken. Na maak werkstuk leeg, zal de cilinder van de omzetolie zal kader van de omzet opnieuw het zijmachine werken en herstellen. Één het werkcirkel is gebeëindigd allen.

 

 

Specificaties:

 

 

Als u om het even wat niet ziet die uw vereisten gelieve aan te passen ons contacteren om uw behoeften in detail te bespreken.                                                

Model

Eenheid

W12HXNC-40*3900

W12HXNC-60*3900

Model

 

Economie CNC 

Economie CNC 

De Max. plaatbreedte

mm

3900

3900

Het werklengte van rol

mm

4000

4000

Dikte van het Max. plaateind

mm

T36*B3900*φmin1600 (σs≤345MPa)

 

T55*B3900*φmin2400 (σs≤345MPa)

 

De Max. plaatdikte in het centrum

mm

T40*B3900*φmin1600 (MPa σs≤345)

T60*B3900*φmin2400 (MPa σs≤345)

Volledige rechte de flenslengte van het ladersurplus

mm

≤1.5-2 keer van plaatdikte

≤1.5-2 keer van plaatdikte

Diameter van hogere rol

mm

φ670

φ840

Diameter van bodemrol

mm

φ660

φ830

Diameter van zijrol

mm

φ510

φ630

Rolling snelheid

m/min

Ongeveer 4.5

Ongeveer 4.5

Vermogen van hoofdmotor

kW

75

55*2

                                

            

Concurrentievoordeel:

 

 

De hulpdelen van de rollende machine van de 4 rolplaat heeft boven en beneden steun materieel apparaat (aankoop in een andere). Op steun kan het apparaat de kraan vervangen, marcherend de verrichting van rollende plaat, het werkefficiency van rollende plaat verbeteren. Onderaan steun omvat het apparaat materieel het controleren apparaat. Het kan elimineren wankelt tijdens het rollen. Verbeter de precisie van het rollen. De drukhefboom van zijrol voegt daadwerkelijke druk van zijrol toe. Het kan kleine diametercilinder misschien rollen. Boog 4 de rollende machine van de rolplaat kan 1.1times van cilinder van omhooggaande rol rollen. Maar kan de rollende machine van de normaal 3 rolplaat 1.5 keer van roldiameter rollen.

 

Contactgegevens
WUXI RONNIEWELL MACHINERY EQUIPMENT CO.,LTD

Contactpersoon: vicky

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

CONTACT

Adres: No.28, Xieda-Road, Yangshan-stad, Huishan disttict, Wuxi-stad

Factory Adres:No.28, Xieda-Road, Yangshan-stad, Huishan disttict, Wuxi-stad